post

Home

|

post

Stad Oostende organiseert opendeurmoment voor stedelijke kinderopvang

Share this:

Denk je eraan om te kiezen voor de studierichting kinderopvang? Of zoek je nog een stageplaats? Misschien ben je al afgestudeerd en sta je te popelen om aan de slag te gaan in de kinderopvang. Om mensen kennis te laten maken met de werking van de stedelijke kinderopvang organiseert de Stad een opendeurmoment in Kinderdagverblijf Wiegelied op zaterdag 2 maart 2024.

De stedelijke Kinderopvang is meer dan kinderopvang alleen. De medewerkers creëren een huiselijke sfeer waar de kinderen zich goed voelen en besteden veel aandacht aan kwalitatief open speelmateriaal en activiteiten.

De opvang gebeurt onder begeleiding van geschoolde personeelsleden in lokalen die aangepast zijn aan de noden van de kinderen. We hechten veel aandacht aan ondersteuning op pedagogisch en logistiek vlak. De kinderbegeleiders volgen regelmatig vormingen en opleidingen. 

Opendeurmoment in Kinderdagverblijf Wiegelied

Benieuwd hoe het er in de stedelijke Kinderopvang aan toe gaat? Of wil je aan de slag gaan bij de Kinderopvang? Stad Oostende organiseert op zaterdag 2 maart van 10.00 tot 13.00 uur een opendeurmoment in Kinderdagverblijf Wiegelied, Mariakerkelaan 272.

Onze medewerkers staan klaar voor een rondleiding met uitleg over de werking van een kinderdagverblijf. Aansluitend kunnen aanwezigen kennismaken met de visie van de stedelijke Kinderopvang. Daarnaast krijgen mensen er tips hoe ze moeten solliciteren of hoe ze een opleiding of stage kunnen aanvragen.